Известие

Collapse
No announcement yet.

МиТо при представителя в София?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е, къде са 48000 лв. и къде цената на МиТо. Разликата е 20 и няколко хиляди, при повече екстри, 5 звезди за сигурност, хил-холдър и какви ли не шукарийки, които дори в 159 ги няма. Освен това колата е с 9 милиметра по-тясна от 147, така че като размери не е мини. За градска кола си е перфектна, още повече че е с 4м. дължина се паркира навсякъде. И аз бях противник на малките коли, но след като приятелката ми си взе Ланчиа У съм впечатлен. Имало и тарикатски малки коли.
    2014: Deutschland über alles

Comment

159 също има 5 звезден рейтинг, а при по-големите коли това означава повече, пък и 159 като поведение си е в друга лига.. а бе няма къде да се сравняват
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от boyo
        Специално коли до 6 месеца и/или 6000 км дължиш ДДС при внос, въпреки че си платил вече в друга държава.
        Колега, може ли да те помоля да ми посочиш източника на тази информация, че ми стана интересно, какво съм пропуснал за последните 20 месеца от промените в ЗДДС?
        Благодаря предварително!
        sigpic

Comment

http://www.vedomost.info/index.php?o...93&Itemid=1028

виж тука например

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
            Само си чешете езиците, като имаш пара има Мито, няма пара няма Мито, 159, Brеra и т.н.
            Гледах скоро, че Грандепунтото Абрат в Мобилето е 15000 Евра, при положение че беше 20000 така че цените се определят според търсенето. Лично мен цена, която е над 30000 лв за модела ми се струва скъпо за средно оборудавне, а то и новата Делта започва от 20000Евро, това е положението. Трябва да работиме повече

кой си чеша езика бре ...
            ти имаш ли 40 бона да извадиш кеш и да платиш кола?
            90% от колите се вземат на лизинг
            и да има човек парите пак ги пази и
            купува на изплащане ...
            в тея времена и да нямаш кинтите
            пак има МиТо, Брера, 159
            измислено е как да се купи без да имаш
            цялата сума ...
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Бойо, аз много добре знам, ама въпроса е ти видя ли, какво пише там и дали знаеш, какво точно си написал по-горе?
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                Бойо, аз много добре знам, ама въпроса е ти видя ли, какво пише там и дали знаеш, какво точно си написал по-горе?
                Ако нещо не е така, обясни го, аз казах, че не съм специалист. Фирма може да си върне ддс-то, но частно лице мисля, че си плаща и на двете места.

Comment

Колега, какво да ти обяснявам аз, нали ти ми посочваш линкове с информация - вместо да мислиш, просто чети, там всичко си пише
                  sigpic

Comment

Здравейте,

какво ли не прочетох за и против Alfa MiTo! За да не разводнявам поста, моето впечатление от тест'а на MiTo е: http://blog.artastic.net - "Приятни емоции в края на отпуската"

За мен 159 си остава фаворит въпреки, че до нея не успях да се доредя да се повозя /макар и на пасажерската седалка/. Но с две думи колите са различни. Не само по това дали са по вкуса на този и онзи. 50 000км в град се минават много по-комфортно с малка кола отколкото с голяма и обратното. Но и двете са Alfa т.е. ако си индивидуалист независимо от възрастта /която оказва сериозно значение върху избора на автомобил/ ще попаднеш на харесван от теб модел.

Харесвам не само марката, а и това какво прави тя с хората. Не познавам друг форум в който да има толкова много шофьори на други марки автомобили. Когато видя някоя хубава представителка на марката собственика и винаги е отзивчив да сподели от какво е от какво не е доволен. Не знам при вас как е, но на мен това ми допада.
                    Няма идеална кола! Или ще е цената или марката или кофти спомен или харч или поддръжка. Е със жените е същото но сме свикнали .. и тогава се радваме на колите си още повече Имам познати и приятели които освен немско не искат друго да пипат. За моя вкус малко тежко го дават особено след като някои се хвалят колко много им върви BMW.то, колко не харчело и нямало чупене и после тайничко отиват до газ-колонката. За мен важното да обичаш колата си .. може да харчи като змей, но сърцето ти в нея ли е не те боли, толкова колкото ако за теб е по-скъп вариант на градския транспорт. Близо 6 години средно човек прекарва пред волана на автомобила си. Защо това да не са едни щастливи 6 години през, които сте се возили в комфорт и с увереност сте взимали завоите.
                    "Не искам да съдя, за да не бъда съден, защото съм грешен!"

Comment

Първоначално публикувано от kolov Покажи съобщение
                      Здравейте,

какво ли не прочетох за и против Alfa MiTo! За да не разводнявам поста, моето впечатление от тест'а на MiTo е: http://blog.artastic.net - "Приятни емоции в края на отпуската"

За мен 159 си остава фаворит въпреки, че до нея не успях да се доредя да се повозя /макар и на пасажерската седалка/. Но с две думи колите са различни. Не само по това дали са по вкуса на този и онзи. 50 000км в град се минават много по-комфортно с малка кола отколкото с голяма и обратното. Но и двете са Alfa т.е. ако си индивидуалист независимо от възрастта /която оказва сериозно значение върху избора на автомобил/ ще попаднеш на харесван от теб модел.

Харесвам не само марката, а и това какво прави тя с хората. Не познавам друг форум в който да има толкова много шофьори на други марки автомобили. Когато видя някоя хубава представителка на марката собственика и винаги е отзивчив да сподели от какво е от какво не е доволен. Не знам при вас как е, но на мен това ми допада.
                      Няма идеална кола! Или ще е цената или марката или кофти спомен или харч или поддръжка. Е със жените е същото но сме свикнали .. и тогава се радваме на колите си още повече Имам познати и приятели които освен немско не искат друго да пипат. За моя вкус малко тежко го дават особено след като някои се хвалят колко много им върви BMW.то, колко не харчело и нямало чупене и после тайничко отиват до газ-колонката. За мен важното да обичаш колата си .. може да харчи като змей, но сърцето ти в нея ли е не те боли, толкова колкото ако за теб е по-скъп вариант на градския транспорт. Близо 6 години средно човек прекарва пред волана на автомобила си. Защо това да не са едни щастливи 6 години през, които сте се возили в комфорт и с увереност сте взимали завоите.
                      Ти си само за Alfa Romeo

Comment

Първоначално публикувано от kolov Покажи съобщение
                        Здравейте,

Много хубави думи!
                        Макар, че съм "млад" алфист - твоите думи много ми допаднаха и са си чистата истина. Да си жив и здрав. Аз също подхождах към избора на колата си от гледна точка на удоволствие, индивидуалност и комфорт. И съм много доволен от моето момиче.
                        Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

Браво!!! Много хубави истински думи!!! Братле, ти в дъното на душата си си чист АЛФИСТ!!! Поздравявам те!!!
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

браво!!!Ти си истински Алфист,колега,БРАВО
                            Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                            sigpic

Comment

Working...
                            X